Workgroup – “BYOD Approach and Challenges ”

Loading Map....

When?

22/05/2014
14:30 - 17:30

Where?

Unicon Solutions, Oelegem

14.30 Registratie en ontvangst

15.00 Start van de werkgroep

Succesvol informatie uitwisselen is een belangrijke uitdaging én differentiator.  Door innovatieve technologie is de manier van informatieoverdracht in een nieuw tijdperk terechtgekomen van “Your own Devices” en “Business Consumerization”:

 

Here’s Your Own Device:

de werkgever stelt apparatuur/software ter beschikking, die verplicht door de medewerker moet worden gebruikt.

Choose Your Own Device (CYOD):

de werkgever biedt een keuze uit voorgeselecteerde apparatuur, de werknemer mag zijn voorkeur voor één van deze apparaten uitspreken.

Bring Your Own Device (BYOD):

de medewerker schaft zelf apparatuur aan en gebruikt deze zakelijk, binnen de gestelde kaders en randvoorwaarden van de organisatie.

On Your Own Device:

de medewerker schaft zelf apparatuur aan om deze zakelijk te gebruiken, zonder dat de organisatie hierbij een beperking oplegt.

De huidige trend is dat organisaties (ongeveer 50% van de grotere organisaties in België) steeds meer overgaan naar het principe van BYOD / CYOD.

Het is niet de vraag óf je BYOD gaat implementeren, maar wannéér en hoe.  We willen in deze workgroup ervaringen uitwisselen en van gedachten wisselen in verband met het tactisch en strategisch kader waarin BYOD een meetbare meerwaarde voor de business kan betekenen.

Deze werkgroep zal geleid worden door Cornelis (Kees) van Rein, Country Operations Manager HeidelbergCement Benelux & Peter Bal, CIO Wabco.

17.30 Sluiten van de werkgroep